Organisatie

/Organisatie
Organisatie2018-11-01T21:45:36+00:00

Begin 2014 is de Vereniging Vrouwen Voor Elkaar in Oosterhout en omgeving opgericht. Op Wereldvrouwendag, 8 maart 2015, is ons centrum geopend aan de Abdis van Thornstraat 76 in Oosterhout. Inmiddels zitten we, zoals elders staat vermeld, op een ander adres. Vanuit deze locatie kunnen vrouwen ondernemen, cursussen volgen, zichzelf scholen en elkaar ontmoeten. Vereniging Vrouwen Voor Elkaar is gericht op participatie en ontwikkeling van vrouwen in Oosterhout en omgeving.

Onze missie

Alle vrouwen, ongeacht kleur, gender, geaardheid, leeftijd of afkomst kunnen zich ontwikkelen tot ondernemende vrouwen die kansen weten te benutten voor zichzelf, voor hun gezin en hun omgeving. Belangrijk hierbij is het vergroten van de zelfredzaamheid van de vrouwen, een betere participatie in de Nederlandse samenleving, meer samenwerking en werken aan een eigen toekomst!

Wat doen wij?

  • Initiëren, organiseren en faciliteren;
  • Ontmoeten;
  • Ervaringen delen;
  • Uitwisselen van meningen en standpunten;
  • Organiseren van voorlichting, informatie, training, scholing en andere activiteiten;

Informatie over de ontwikkeling van de organisatie, de doelgroepen, de producten en een aantal reacties, zijn verwerkt in een Menukaart. Download deze hier.