Sponsoring

/Sponsoring
Sponsoring2019-01-21T13:02:35+00:00

De vereniging Vrouwen Voor Elkaar is in 2014 opgericht op verzoek van vrouwen van buitenlandse afkomst. Zij willen zich ontwikkelen. Bovenaan hun verlanglijstje staat het beter leren van de Nederlandse taal. Dit moet wel in een veilige omgeving. We zijn in de gelukkige omstandigheden dat we een betaalbare zeer geschikte ruimte hebben gevonden. Met een startsubsidie hebben we het afgelopen jaar kunnen betalen maar voor het volgend jaar verwachten we een tekort op onze begroting. We zoeken samenwerking met non-profit instellingen en met startende vrouwelijke ondernemers. Dit resulteert echter nog niet in voldoende inkomsten.

Daarom zoeken we inkomsten om minimaal het komende jaar te overbruggen. Alle giften zijn welkom! U kunt eenmalig een bedrag over maken maar zou ook kunnen denken aan een maandelijks bedrag voor 2016.

Met bijgaand formulier kunt u aangeven wat uw bijdrage is.

Vindt u het leuk om op de hoogte gehouden te worden van de ontwikkelingen van dit initiatief van de vereniging Vrouwen voor Elkaar? Laat het ons weten!

Vereniging Vrouwen Voor Elkaar ontvangt € 8.500 van het Oranje Fonds in 2018.

Vereniging Vrouwen Voor Elkaar krijgt een bijdrage van € 8.500 van het Oranje Fonds voor het inrichten van ruimtes die geschikt zijn voor Nederlandse taallessen en andere activiteiten die helpen bij de participatie en ontwikkeling van buitenlandse vrouwen in Oosterhout en omgeving.

 

Inschrijving Sponsoring Vereniging Vrouwen Voor Elkaar

 

Antispambeveiliging

Uw bijdrage kan worden overgemaakt op rekeningnummer:

NL49 INGB 0006 3221 80

T.n.v. Vereniging Vrouwen Voor Elkaar

Onder vermelding van uw naam.